Oriasema Windcape: Maatalouden tärkeimmät työkalut

Maatilan omistaminen on työlästä mutta palkitsevaa. Näin voit rakentaa suhteita erilaisiin navettaeläimiin, tarjota perheellesi joka päivä tuoretta ruokaa, saada vakaan tulonlähteen ja paljon muuta. Se on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty. Loppujen lopuksi vain päättäväisimmät onnistuvat rakentamaan ja ylläpitämään asianmukaisesti hoidettua maatilaa.

Onneksi sinun ei tarvitse tehdä sitä yksin, koska me täällä Oriasema Windcapessa voimme auttaa sinua aloittamaan matkan! Meillä on monen vuoden kokemus vyöstämme ja haluamme jakaa kanssanne vinkkejä oman tilan rakentamiseen.

Hyvä paikka aloittaa maatilasi on omistaa välttämättömät työkalut. Niiden avulla voit tehdä maataloudessa tarvittavat tehtävät ja kaiken kaikkiaan helpottaa elämääsi.

Käsikärry

Maatilalla työskentely edellyttää raskaiden kuormien siirtämistä paikasta toiseen. Auttaaksesi sinua tässä työläässä tehtävässä suosittelemme ostamaan käsikärryn. Nämä asiat helpottavat elämääsi, varsinkin jos omistat navettaeläimiä, koska sinun on tuotava heidät/lahti säännöllisesti.

Käsikärryt eivät maksa paljon, mutta kestävät vuosia, jos huolehdit niistä oikein. Kun olet tämän kätevän työkalun markkinoilla, muista valita metallista valmistettu työkalu, koska ne ovat paljon kestävämpiä ja tukevampia.

Lannanlevitin

Täällä Oriasema Windcapessa käsittelemme navettaeläimiä päivittäin, ja haluamme sinun odottavan tilan aloittamisen yhteydessä lannan määrää, jonka käsittelet. Onneksi tämä tarkoittaa, että eläimet syövät säännöllisesti ja ovat hyödyllisiä maaperälle. 

Vaikeinta tässä on kerätä ja levittää ne maaperään. Siksi sinun on otettava lannanlevitin. Tämä estää lannan kertymisen maahan ja edistää maaperän hedelmällisyyttä. Tämän työkalun käyttäminen voi myös auttaa vähentämään maatilalla viipyvien kärpästen määrää.

Lannanlevitin on erikokoinen, joten hanki tilallesi sopiva. Jos sinulla on suhteellisen pieni maa, valitse kompakti lannanlevitin. 

Kompostori Kompostorin

omistaminen on yksi parhaista tavoista vähentää jätettä ja hyödyttää maatilaasi samanaikaisesti. Jätteiden hävittämisen sijaan kompostoinnin avulla voit luoda omia lannoitteita, joita ruokit kasvit ja maaperä.

Hienoa tässä on se, että voit tehdä sen itse. Sinun tarvitsee vain luoda tarpeeksi suuri säiliö, johon mahtuu kaikki jätteet. Saatat joutua ostamaan puukappaleita sen valmistamiseksi, mutta se ei maksa sinulle niin paljon rahaa.

Jos haluat nopeuttaa hajoamisprosessia, voit ostaa säiliön punaisia ​​heilutusmatoja paikallisesta syöttikaupastasi.

Nämä ovat tärkeimpiä asioita, joita tarvitset maatilaa perustettaessa. Älä pelkää sijoittaa näihin käteviin työkaluihin, koska voit saada ne takaisin voitoillasi!