Oriasema Windcape: Vinkkejä muistaa kun ostaa hevosen

ostaminen ei ole yhtä helppoa kuin koiran, kissan tai kanin, kuten lemmikin, ostaminen. Se on valtava investointi, joka vaatii aikaa, rahaa ja kärsivällisyyttä. Tarvitset myös paljon tietoa hevosen hoidosta ja koulutuksesta, jos haluat niiden saavuttavan täyden potentiaalinsa, hoitamalla heidät päästä varpaisiin ja ruokkimalla niitä säännöllisesti. 

Lyhyesti sanottuna hevosen omistaminen on vastuu, jota ei ole tarkoitus ottaa kevyesti. 

Täällä Oriesema Windscapessa annamme sinulle lyhyen oppaan ensimmäisen hevosen ostamisesta. Tällä tavalla saat positiivisen hevosomistuksen, jotta voit antaa hevosellesi paremman elämän hoidossasi! Tutustu näihin hyödyllisiin vinkkeihin:

Opi hevosista

Yksi asia, joka sinun pitäisi tietää hevosista, on se, että he ovat monimutkaisia ​​olentoja. Ennen kuin päätät ostaa hevosen, varmista, että sinulla on laaja tietämys hevosen perusterveydestä, ensiapu- ja hevosrokotusohjelmista. 

Kuitenkin paras tapa tuntea hevoset paremmin on käydä paikallisissa tallissa ja huolehtia niistä, jotta ymmärrät paremmin koko prosessin. Voit myös kysyä hevosenomistajien neuvoja kertomaan, miltä tyypillinen päivä näyttää hevosta hoitaessa.

Tiedä budjettisi

Jos olet ensimmäinen hevosen ostaja, määritä ensin budjetti hevosen ja sen ylläpidon kustannuksille. Tämä voi auttaa sinua määrittämään, onko sinulla todella varaa ostaa hevonen ja pitää se hengissä kellosi alla. 

Tässä ovat tekijöitä, sinun pitäisi harkita määrittävät budjetin:

  • Trimmauspakkaus (kavion valita, runko harja, lentää hylkivä, jne)
  • satula ympärys tai RCA
  • ensihoito
  • Ratsastustunnit
  • madotus ja rokotteiden
  • Vet tarkastukset
  • vesialtaassa
  • Satulahuopa
  • Feed

Aseta paikka, jossa voit pitää hevosesi

ennen kuin ostat hevosen, varmista, että olet jo löytänyt sopivan paikan, jossa voit pitää sen. Voit pitää hevosen kotona niin kauan kuin sinulla on useita hehtaareja vapaata maata. Näin voit rakentaa tallin pitämään hevosesi lämpimänä talvikaudella ja tarjoamaan heille suojan yleisen terveyden parantamiseksi. 

Lisäksi voit myös toivottaa muut hevoset tervetulleiksi omaisuuteesi. Tämä ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi ostaa toinen hevonen, mutta voit tarjota nousua hevosille muille omistajille. Muista, että hevoset ovat laumaeläimiä. He ovat parhaassa kunnossa, kun he eivät ole yksin.

Jos tämä ei ole vaihtoehto, voit etsiä paikallisia hevosille nousulaitoksia. Löydät ne enimmäkseen verkossa, paikallisista sanomalehdistä ja ratsastuslehdistä.

Hevosen ostaminen ensimmäistä kertaa voi olla todellinen haaste. Ja jos etsit todellista kauppaa, katso hevosemme myytävänä täällä Oriasema Windscapessa. Olemme valmiita opastamaan sinua koko prosessin aikana, joten lähetä meille viesti!