Oriasema WindcapeHevosesi tarvitsemat kohteet

Kuten ihmiset, hevoset tarvitsevat myös välttämättömyytensä. Ilman näitä esineitä hevoset eivät olisi mukavia ja he todennäköisesti sairastuvat usein. Heidän olennaistensa ostaminen tarkoittaa, että välität heistä ja he voivat toimia hyvin terveinä. Jos olet ensimmäistä kertaa hevosenomistaja, ota huomioon hevosesi tarvitsemat asiat, jotta voit aloittaa niiden kouluttamisen nopeasti. 

Tässä on joitain tärkeimpiä hevoselle ostettavia tuotteita:

Riimu ja lyijynköydet

Jotkut ensimmäisistä asioista, jotka sinun on asetettava etusijalle, ovat riimu- ja lyijynköydet, jotka sinun on hallittava hevostasi ja johdettava haluamaasi suuntaan. Tämä auttaa sinua saamaan heidät kentällä ja sitomaan ne, jos sinun täytyy hoitaa niitä.

Koska tämä on ensimmäinen kerta, on hyväksyttävää, ettet osta kaikkea tarvittavaa kerralla. Voit testata vedet ensin ja katsoa, ​​ovatko jotkin asiat, joita he tarvitsevat tällä hetkellä. Tarvitset kuitenkin riimu- ja lyijynköydet, koska hevosen kanssa on helpompi kiinnittää.

Hoitoaine 

Kuten muutkin lemmikit, hevosia on myös hoidettava säännöllisesti, jotta ne näyttävät hyviltä ja voivat liikkua vapaasti. Hoitopakkauksesi tulisi sisältää curry -kammat, jäykät harjat, kavioiden poimut, hikikaapimet ja harja- ja hännänkammat. Tämä auttaa harjaamaan turkkia, leikkaamaan hiuksia ja puhdistamaan hevosenkengät. 

Hevosen hoito ei ainoastaan ​​pidä heidät puhtaina, vaan myös auttaa sinua määrittämään, onko heillä leikkauksia, kipeitä lihaksia ja muita terveysongelmia.

Ensiapupakkaus  

Pakkausluokka ei sisällä vain hoitopakettia, vaan myös ensiapupakkauksia. Tässä tärkeässä sarjassa on kaikki, mitä hevosesi tarvitsee onnettomuuden aikana. Koska hevoset ovat aina kentällä; hankaumat, naarmut ja muut vammat ovat väistämättömiä. Kun he saavat nämä vammat, sinun on suoritettava ensiapua, jotta vältytään vaurioilta.

Sideharso ja siteet, eläinlääkärin kääre, suolaliuos, antiseptinen voide, pinsetit ja teippi ovat joitain asioita, jotka kaikki tulisi sisällyttää hevosesi ensiapupakkaukseen.

Tack

Jotta ratsastat hevosellasi kunnolla vahingoittamatta heitä ja itseäsi, tarvitset takin, joka sisältää satulan, satulatyynyn, suitset ja ympärysmitan. Ennen kuin ostat hevosen tappin, muista ensin tutkia ensin, minkä tyyppinen tappi sopii hevosellesi. 

Lisäksi sinun on myös itse nähtävä, mitä hevosesi tarvitsee. Selvitä, tarvitsetko hevosellesi ylimääräisen tyynyn selälle, jos se tarvitsee kevyemmän satulan ja paljon muuta. Hevosen mukavuuden tulisi olla etusijalla ratsastettaessa.

Hevosenpeitto

Kylmempinä vuodenaikoina muista, että hevosetkin kylmenevät, joten on tärkeää sijoittaa peitot pitämään heidät lämpiminä. Nämä peitot peitetään hevosen päällä ja soljellaan rinnan ja sivujen poikki. Löydät vedenpitävät peitot, joissa on lisäeristys, jotta hevosesi ei tule helposti kylmäksi.