POHJOISMAIDEN MARKKINAJOHTAJA

KRAFFT

 

Olemme Krafft hevosrehujen jälleenmyyjä Iisalmessa.

Tuotteet tulevat suoraan tehtaalta
Ruotsista suurissa erissä , niin hinnat ovat kilpailukykyiset

Löydät meiltä varastosta yleisimmät rehut.

KRAFFT Groov Original 20 kg Täysrehu Kaikentyyppisille ja -ikäisille hevosille

KRAFFT Groov Protein 20 kg Monipuolinen täysrehu kaikille hevostyypeille

KRAFFT Foal 20 kg Täysrehu varsoille (3-12 kk)

KRAFFT Plus Protein 20 kgTäydennysrehu, jolla turvataan hevosen
korkeatasoisen valkuaisen saanti

Oriasema Windcape: Krafft-hevosrehu

Hevoset ovat majesteettisia olentoja. Ne ovat sekä voimakkaita että kauniita, ja Oriasema Windcape pyrkii tarjoamaan heille parhaan tarvitsemansa hoidon täysverisiä hevosia. 

Tätä varten varmistamme, että syötämme heille parasta laatua olevaa rehua. Sen ei pitäisi vain täyttää vatsaansa, vaan myös sisältää ruokavalioonsa välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Kilpailuhevosten tärkein komponentti on proteiini ja lihasten glyseriini. Tehokkaat kilpahevoset tarvitsevat runsaasti rasvaa, proteiinia, kuitua ja tärkkelystä sisältävän ruokavalion. Näitä ravinteita voidaan saada ruohon ja jyvien yhdistelmästä. 

Siksi Oriasema Windape käytti hevosissamme Krafft-hevosrehua. Kaikilla heidän rehullaan ei ole vain tarvittavia ainesosia pitämään hevoset terveinä ja vahvina, mutta he käyttävät myös luonnollisia ainesosia niiden tekemiseen.

Sen lisäksi, että käytimme Krafftia täysiveristen hevosten kanssa, meistä tuli myös heidän tuotteidensa jakelija. Tällä tavalla luotamme Krafftiin ja heidän syötteihinsä. 

Tuotteet

Krafft Groov alkuperäinen 20kg

 • täysrehu kaikentyyppisille ja ikäisille hevosille. 
 • Tämä lisärehu varmistaa, että hevosilla on laadukkaita proteiineja ja kuituja ruokavaliossa. 
 • Sisältää keskitasoa proteiinia. 
 • Varmista, että annat hevosille ensin rehua, ennen kuin annat heille tiivistettyä rehua, jotta se levitetään useille aterioille.

Krafft Groov proteiini 20kg

 • Monipuolinen täysrehu kaikille hevostyypeille. 
 • Tämä lisärehu varmistaa, että hevosilla on laadukkaita proteiineja ja kuituja ruokavaliossa. 
 • Sisältää runsaasti proteiinia. 
 • Varmista, että annat hevosille ensin rehua, ennen kuin annat heille tiivistettyä rehua, jotta se levitetään useille aterioille.

Krafft Foal 20kg

 • Täysrehu 3–12 kuukauden ikäisille varsoille. 
 • Tämä lisärehu on kehitetty erityisesti varsoille ja nuorille hevosille. 
 • Vahvistettu proteiineilla, vitamiineilla ja kivennäisaineilla. 
 • Varmista, että annat hevosille ensin rehua, ennen kuin annat heille tiivistettyä rehua, jotta se levitetään useille aterioille.

Krafft Sport alkuperäinen 20 kg

 • täysrehu kilpailuhevosille. 
 • Korkean energian lisärehu kilpailuhevosille. 
 • Runsaasti kuitua, rasvaa ja korkealaatuista proteiinia, jota kilpahevoset tarvitsevat ruokavaliossaan. 
 • Tämä rehu sisältää myös keskitasoa proteiinia. 

Krafft plus energy 20kg

 • Tämä lisärehu on kauralla täytetty energialisäaine. 
 • Tämä tiivistetty rehu on tasapainottaja ja antaa hevosille lempeää energiaa. 
 • Runsaasti kuitua ja rasvaa yhdessä laadukkaan proteiinin, vitamiinien ja kivennäisaineiden kanssa tasapainossa. 
 • Voidaan käyttää ainoana vahvana rehuna keskimääräiselle hevoselle tai niille, joilla on suuri energiantarve yhdistettynä viljaan. 

Jakelijoina pyrimme tarjoamaan omistajille ja muille maatiloille pääsyn tarvitsemiinsa rehuihin. Ystävällinen henkilökuntamme vastaa mielellään kaikkiin kyselyihin ja käy läpi tuotteemme kanssasi tarjotaksemme etsimäsi. Heillä on laaja tuntemus Krafftin tuotteista ja he voivat neuvoa sinua, mikä on oikea tarvitsemasi perusteella.

Ruokintaopas

Sopivan rehun tulisi perustua rehun ravintoarvoon, suorituskykyyn ja kasvuun. Sinun tulisi myös miettiä, onko hevonen varsa tai imettävissä. Älä epäröi soittaa meille neuvoja hevosten ruokinnassa.

Raaka-aine

Krafft käyttää tuotteissaan vain laadukkaita, luonnollisia ainesosia. Heidän tavoitteenaan on tarjota parasta laatua olevaa ruokaa ottaen huomioon hevosesi ja ympäristösi. Alla on joitain raaka-aineita, joita he käyttivät tuotteissaan.

Sinimailanen – Tämä palkokasvi tunnetaan korkeasta laadukkaasta proteiinista ja raakakuiduista, jotka molemmat ovat välttämättömiä hevosen ruokavaliossa.

Vihreä ateria – Kuten sinimailasenkin, vihreällä jauholla on korkealaatuisten proteiinien ja raakakuitujen pitoisuus. Yhdistetty sinimailasen ja vihreän aterian tuloksena on maukas rehu.

leseet Kauran- Kuoritun kauran leseet, kauran leseet tunnetaan ruokavalion ominaisuuksistaan. Siinä on myös korkea kasvikuitujen ja niin kutsuttujen beeta-glukaanien pitoisuus.

Kaura – Kauraleseiden lisäksi rasvainen kaura sisältyy myös useimpiin rehuihin. Niitä kutsutaan parhaaksi viljapohjaiseksi hevosrehuksi, koska se on erittäin maukasta ja tarjoaa hyvän energialähteen. Se on myös yksi tärkeimmistä rasvan, tärkkelyksen, raakakuitujen ja korkealaatuisten proteiinien lähteistä, jotka ovat tärkeimpiä ravintoaineita heidän ruokavaliossaan.

Sokerijuurikkaan massa – sokeriteollisuuden tuote, jossa on paljon kuitua, mutta vähän sokeria ilman lisättyä melassia. Siinä on myös paljon helposti hajoavia kuituja ja siinä ei ole tärkkelystä. Tämä edisti korkeaa energiasisältöä ja edisti samalla tasapainoista mikroflooraa.

Vehnä – Vaikka vehnässä on runsaasti energia- ja proteiinipitoisuuksia, proteiini on keskinkertaista eikä se ole ihanteellinen nuorille hevosille. Se on myös hieman tahmea ja sitä käytetään sitovana ominaisuutena, jota käytetään pellettien valmistuksessa.

Vehnäleseet – Se koostuu pääosin kuorista ja vehnänpalasista, jotka jäävät tärkkelyspitoisen ytimen poistamisen jälkeen. Tämä tarkoittaa, että se sisältää vähemmän tärkkelystä ja enemmän kuitua kuin täysjyvä.

Melassi – sokerijuurikkaan melassi on sokeriteollisuuden korkean energian sivutuote. Se on erittäin maukas ja luonnollinen sideaine pelleteille.

Perunaproteiini – Perunasta johdettu proteiini on korkealaatuinen proteiini, jolla on runsaasti välttämättömiä aminohappoja. Verrattuna muihin proteiinipitoisiin rehuihin perunaproteiini on helppo sulattaa, mikä antaa hevosen imeytyä ja hyötyä suurimmasta osasta mitä se syö.

Rypsiöljy – joka sisältää rypsiöljystä valmistettua öljyä, se on runsaasti energiaa ja tärkkelystä sisältämätön rehu, joka lisää energiaa väkevässä muodossa.

Ravintovaatimusten osalta kilpahevoset ovat omassa luokassaan. Jalostukseen pidettävät perimät tai tammat tarvitsevat suuria määriä runsaasti proteiineja ja mineraaleja suuren varsaan kasvattamiseksi. Tämä auttaa myös heidän maidontuotannossaan imetyksen aikana pitämään varsat terveinä ja vahvina.

Lisäksi nuoret hevoset tarvitsevat runsaasti proteiinia ja mineraaleja, lisäämällä satoja kiloja lihaksia ja luita ensimmäisenä vuonna. Kilpailuhevoset tarvitsevat enemmän energiaa kuin tavallisesti, joten on parasta antaa heille rehu, joka täyttää nämä vaatimukset. 

Rehujen lisäksi hevosille tulisi syöttää myös 15-20 lb puhdasta heinää heinää päivässä. Tämä auttaa saavuttamaan tarvittavan saannin ruokavalionsa ylläpitämiseksi. Se suojaa heitä myös mahahaavoilta ja koliikeilta. Ohuentunut mahahaava haavaumasta ja suoliston ongelmat voivat aiheuttaa kipua, joka sitten vaikuttaa heidän terveyteensä.

Tutustu Krafftiinhevosenrehun

Ruotsin johtavanatoimittajana, heidän johtavat markkinat löytyvät läheisistä yhteyksistä hevosten omistajien kanssa.omistuksessa Lantmännenin maatalousosuuskunnan, mikä antaa heille pääsyn merkittäviin kehitysresursseihin. He ovat myös hankkineet vertaansa vailla olevaa tietoa ja ymmärrystä syötteiden valmistuksessa käytettävistä raaka-aineista.

He ovat myös tyytyväisiä tuotteisiinsa liittyvään palautteeseen, koska he käyttivät tätä tietoa vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja kysyntää. Krafftille palautteen saaminen on tapa tietää asiakkaiden tarpeet ja laajentaa tuotevalikoimaansa tai parantaa olemassa olevia. Heidän tavoitteena on löytää ratkaisuja käytännön ruokintaongelmiin.

Krafft tekee yhteistyötä myös joidenkin maailmankuulujen ratsastajien, kouluttajien ja organisaatioiden kanssa paikallisesti ja kansainvälisesti. Krafftille he käyttävät näitä yhteistyöjä uusien kontaktien kehittämiseen ja luomiseen varhaisessa vaiheessa. 

Kun ratsastajat nähdään hevostensa kanssa, Krafft näkee kuinka tasapainoisiksi he ovat tulleet tuotteestaan ​​johtuen. Nämä vaihdot antavat heille tietoa uusien tuotteiden kehittämiseen ja olemassa olevien parantamiseen. 

Krafft kehottaa myös ratsastajia, omistajia, kouluttajia ja kaikkia tuotteita käyttäneitä ottamaan yhteyttä heihin saadakseen ehdotuksia tuotteidensa parantamiseksi edelleen.

Tietoja Orisema Windcape -yhtiöstä Orisema Windcape on

yksi ensiluokkaisista täysiverisistä kilpakarjatiloista, ja se tarjoaa hevosille, ratsastajille ja kasvattajille mahdollisuuden saada kaikki heidän tarpeensa. Tarjoamme palveluja hevostesi hoitamiseksi ja pitämiseksi terveinä ja onnellisina. 

Paitsi että, tilamme auttaa myös jalostuspalveluissa tai huolenaiheissa. Tarjoamme joitain parhaita palveluja hevosten hoidossa, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on täällä auttamassa sinua.

Aloitimme Oriasema Windcapein intohimomme vuoksi ratsastukseen. Haluamme varmistaa, että pystymme huolehtimaan hevosten tarpeista. Siksi meillä on sisäisiä eläinlääkäreitä hätätilanteita ja tarkastuksia varten. 

Tilallamme on myös käsittelijöitä sekä oriille että tammoille, jotka auttavat omistajia jalostuksessa. Toisaalta maatilamme ovat täällä hoitamassa hevosten päivittäisiä tarpeita, kuten ruokaa ja siivousta. 

Saamamme kokemuksen ja asiantuntemuksen avulla olemme luoneet järjestelmän hevostesi parempaan hoitoon. Uskomme, että kuten kaikilla eläimillä, hevosilla on omat erityistarpeet, jotka on täytettävä. 

Olkoon Oriasema Windcape maatila sinulle. Ota yhteyttä tiedusteluihin ja muihin huolenaiheisiin. Voit myös käydä luonamme tilallamme ja näytämme mielellämme sinulle.