Vuonna 2016 syntyneet

Mirella Windcape (S)

i. Even Better Odds

e. Pimpim Gerd

ei. Magnificent Rodney

Opetuslähtö ajettu 31,8
Syntynyt Ruotsissa ja oikeutettu osallistumaan Ruotsin ja Suomen tammasarjoihin (siirretty Suomen rekisteriin)

Vuonna 2017 syntyneet

Newman Windcape (S)

i. Even Better Odds

e. Pimpim Gerd

ei. Magnificent Rodney

Ruotsissa syntynyt

Niceman Windcape

i. E. L. Rocket

e. In Bloom Face

ei. Muscles Yankee

MYYTY

Nikolai Windcape

i. Even Better Odds

e. Unite Hornline

ee. Etoile d’Isques (FRA)

Nicole Windcape

i. E. L. Rocket
e. Alvena Lina
ei. Spotlite Lobell

MYYTY

Nice Windcape

i. E. L. Rocket

e. Nice Lavec

ei. Love You

American Winner 3+3

Vuonna 2018 syntyneet

Olivia Windcape

i. Brad de Veluwe

e. Beat the Rival

Ofelia Windcape (S)

i. Even Better Odds

e. Pimpim Gerd

ei. Magnificent Rodney

Ruotsissa syntynyt

Oscar Windcape

i. E. L. Rocket

e. Bowling Classic

ei Spotlite Lobell

Oriasema WindcapeMyytävät:hevoset

Kasvattaa täysiveristä hevosta joka kerta. On olemassa erilaisia ​​oria ja tammeita, joilla on erilaiset tarpeet ja jotka on täytettävä. Täällä Oriasema Windcape -yrityksessäpyrimme paitsi täyttämään nuo tarpeet myös pyrkimään tarjoamaan enemmän.

Koska olemme yksi alueen tunnetuimmista maatiloista, varmistamme, että kasvatamme oriimme rakkaudella ja huolella. Intohimomme hevosiin ja kilpa-ajamiseen ajaa meitä tarjoamaan tarvitsemansa hoidon ja palvelut. 

Tilojamme taataan korkein mahdollinen laatu hevosemme tarvitseman hoidon takaamiseksi. Oriasematäysiverinen Windcapehevostila haluaa ollaja jakaa meille korkealaatuisia hevosia. 

Haluatko saada heidät kilpailemaan tai pitämään niitä orina tilallasi, meillä on joitain parhaita valmiina!

Saatavilla olevattallionit

Syntynyt vuonna 2018

Olivia Windcape

 • Brad de Veluwe
 • voittaa kilpailijan

Ofelia Windcape (S) vielä

 • kertoimilla
 • paremmillaPimpim Gerd
 • No. Upea Rodney
 • Syntynyt Ruotsissa

Oscar Windcape

 • EL Rocket
 • Bowling Classic
 • No. Spotlite Lobell

Syntynyt 2017

Newman Windcape (S)

 • Even Paremmat kertoimet
 • Pimpim Gerd
 • No. Upea Rodney
 • Syntynyt Ruotsissa

Niceman Windcape

 • EL Rocket
 • Bloom Face
 • No. Muscles Yankee
 • SOLD

Nikolai Windcape

 • Jopa paremmat kertoimet
 • yhdistävät Hornline
 • Etoile d’Isques (FRA)

Nicole Windcape

 • EL Rocket
 • Alvena Lina
 • No. Spotlite Lobell
 • MYYTY

Nice Windcape

 • EL Rocket
 • Nice Lavec
 • nro Rakastan sinua
 • Yhdysvaltain voittaja 3 + 3

Syntynyt vuonna 2016

Mirella Windcape (S)

 • vieläkin paremmat kertoimet
 • Pimpim Gerd
 • nro Upea Rodney-
 • opetuksen aloitusajo 31,8
 • Syntynyt Ruotsissa ja oikeutettu osallistumaan ruotsalaiseen ja suomalaiseen tammasarjaan (siirretty suomalainen rekisteri)

Kuinkakovakantaiset hevoset hinnoitellaan 

Huomaa, että täysiveristen hintojen hinnat vaihtelevat. Se riippuu enimmäkseen heidän ikästään, sukutaulustaan, lihaksestaan ​​tai luurakenteestaan ​​ja muista markkinatekijöistä. Puhdasrotuisen hevosen voittamat kukkarot voivat myös vaikuttaa sen hintaan. 

Kukkaro on rahaa, jonka hevonen on voittanut ja ansainnut koko uransa ajan. Lisäksi sen kokemus voi vaikuttaa myös sen arvoon jalostuseläimenä. Orien nastamaksut nousevat paremmin, kun ne esiintyvät radalla.

Sukutaulu on hevosen vanhempien tai sukutaulun tallennettu historia. Jos hevosella on sukutaulu kilpahevosista, joiden tiedetään voittavan, se saisi korkeamman hinnan. 

Tämä johtuu siitä, että hevosella, jolla on suuri sukutaulu, tarkoitettaisiin, että myös varsalla on loistava kilpa-ajo. Lisäksi se voisi myös lisätä arvonsa jalostuseläimenä, jolla on erinomainen sukutaulu.

On maatiloja tai omistajia, joilla on kirja hevosen sukutaulusta. Ne sisältävät yleensä koko sukupuunsa, jossa näkyy useiden sukupolvien hevosia. Kasvattajille ja ostajille nämä ovat tärkeitä, koska he voivat nähdä hevosen historian ja päättää verensä perusteella, haluavatko he ostaa ne.

Siellä on myös niin kutsuttu musta sukutaulu. Nimi musta sukutaulu tuli käytännöstä, jonka mukaan voittaneen hevosen nimi painetaan lihavoituna luetteloissa. Hevoset, joita pidetään mustana sukutauluna, tarkoittaa, että he ovat kilpailleet ja voittaneet kuvio- tai luokkakilpailuissa. 

Voitto näissä kilpailuissa tarkoittaa, että hevonen on erityisen lahjakas, mikä on erittäin tärkeää nastojen arvojen määrittämisessä. Tällä mallijärjestelmällä on valtava vaikutus markkinoihin määritettäessä nastamaksua, jossa nasta peittää maatilan tamman.

Huomaa, että vain parhaat hevoset voivat menestyä menestyksekkäästi ryhmän 1 tapahtumissa, jotka yleensä maksavat korkeimmat nastamaksut. Laadukkaiden orien omistajat hyötyvät niistä huolimatta siitä, että kilpauransa päättyy vain nastamaksuihin. 

Täällä Oriasema-sivustossa Windcapearvioimmevarsat kokonaisuudessaan. Tarkistamme heidän koon, sisällön ja urheilullisuuden suhteessa heidän ikäänsä, sukupuoleensa ja sukutauluunsa. Sitten luomme hoito-ohjelman, jota he voivat seurata parhaan tuloksen saavuttamiseksi. 

Arvioimme myös heidän tarvitsemansa ravintoaineet ja tarjoamme niiden perusteella parhaan rehun. Tällä tavalla voimme tarjota kaikki tarvittavat ravintoaineet. Oikea koulutus ja ruokinta tarjotaan niin, että he kasvavat terveinä ja vahvina.

Lisäksi on olemassa useita muita tapoja ostaa ja myydä kilpailuhevosia. Yksi tunnetuimmista vaihtoehdoista on kilpailussa. Myytävänä olevat hevoset kilpailevat radalla ja ostajat valitsevat kumman heistä ottavat. Huomaa kuitenkin, että suurin osa täällä kilpailevista hevosista on niitä, jotka ovat päättäneet uransa ja yleensä ostettaisiin jalostukseen.

Iirihevonen

Tunnetaan myös orina, isähevonen tunnetaan varsaan isänä. Ne ovat hieman tärkeämpiä kuin hautajaiset, koska niiden tiedetään olevan parhaita parhaita. Tapaus on, että orien saa peittää parhaat tammat. Tällä tavoin tuotetuilla varsoilla on toivottavasti molempien vanhempiensa lahjakkuus.

Lisäksi isähevosella on nastamaksu. Se on hinta, jonka tamman omistajan on maksettava siitä, että hänet peitetään nastalla. Jotkut maatilat, kuten Oriasema Windcape, mahdollistavat myös tamman pysäyttämisen hoidon sisällyttämisen maksuun. Sillä välin muilla on erillinen majoitusmaksu siitä, että tammalauta pidetään navetassaan, joka kattaa sen hoidon. 

Siitosmartut Orientilallamme onpoikasia

lisäksimyös. Kun Oriasema Windcape nostaa hevosemme, mukaan lukien hautajaiset, kilpa-ajoon, on suuri mahdollisuus, että heidän urheilulliset ominaisuutensa voidaan välittää. Tämä tarkoittaa, että heidän tuottamallaan varsalla on ominaisuuksia, jotka tekevät heistä valmiita kilpailuun sen jälkeen, kun heidät on koulutettu.

Huomaa kuitenkin, että tamman jalostaminen ja varsaan hoitaminen vievät paljon aikaa ja vaivaa. Tammassa on tehtävä paljon valmistelua ennen kuin ne ovat valmiita lisääntymään. Heidän on ensin oltava oikeassa kunnossa varmistaakseen, että he tulevat raskaaksi pian. 

Lisäksi, jos tamma kilpailee, se on ensin levättävä. Tämä tarkoittaa, että omistaja ei tällä hetkellä saa hyötyä hänestä. Voit kuitenkin olla varma, että Orisasema on täällä auttamassa sinua jalostusprosessissa. 

Poikanen myynnin lisäksi voit myös tuoda oman tilallesi parittelua varten. Meillä on erinomaiset tilat ja ystävällinen henkilökuntamme auttaisi mielellään. He ovat täällä antamassa sinulle neuvoja ja auttaakseen sinua perimäsi peittämisessä.

Myyntitiimimme

Meillä on maatilallamme korkealaatuinen myyntitiimi. Hevosetieteen ja -hallinnon taustalla he hallitsevat kaikkia julkisen myynnin näkökohtia täällä Oriasema Windcape -alueella, mukaan lukien myynnin rekrytointi, sukututkimus, paperimyynti ennen myyntiä ja eläinlääkäri. 

Myyntitiimimme arvioi myös kaikki hevoset ennen myyntiä varmistaakseen, että asiakkaamme saavat ansaitsemansa laadun. He myös arvioivat ostajan kiinnostuksen myynnin aikana ja toimivat pääyhteyshenkilönä kaikissa muissa liiketoimissa. 

Myynnin lisäksi he hoitavat myös tammien tai varsojen nousun sekä varsojen hallinnan. He varmistavat, että kommunikointi asiakkaiden kanssa on avoin mahdollisille myyntipäivityksille tai jos joku heidän kiinnostuksen kohteistaan ​​on käytettävissä tilallamme.

Oriasema Windcape: Tilamme Maatilallamme

on leveät ja rehevät tammat ja varsaat laiduntavat ja ruokkivat laitumet. He voivat olla aktiivisia niin paljon kuin haluavat pitää heidät terveinä ja kunnossa. Meillä on myös turvallisia aitauksia pitämään ne sisällä ja välttämään myös vammoja. 

Nostammehevosia Niemi maatilallaEtelä Iislami rannalla järven  Nerkoonjärvi. Hevoset ovat yksi tuulen paikoista, ja ne voivat nauttia raikkaasta ja viileästä ilmasta.

Olemme rakentaneet myös suuria latoja, joihin tammat sijoitetaan. Heidän tallit ovat leveät, missä he voivat liikkua ja levätä. Heillä on riittävä ruokalaji ja vesiastia, jotka vaihdamme säännöllisesti ja täydennämme, jotta he voivat aina juoda puhdasta ja raikasta vettä. 

Suuri varsaantumisaitamme tammi-ikäisille on myös mukava. Varssaamisapumme on aina valmiustilassa tarkkailemaan niitä, kunnes varsa on syntynyt, ja autamme synnytyksessä.

Navetan lisäksi maatilallamme on myös oma klinikka. Se on varustettu laitteilla, kuten ultraäänilaite, tarkistaakseen, onko tamma jo tiineenä. Siinä on myös röntgenlaite tammen tai varsan luiden tarkistamiseksi, jotta henkilökuntamme voi tarvittaessa tehdä niihin luusettejä. 

Meillä Oriasema Windcape -sivustolla on oma erityinen hoito-ohjelmamme hevosistamme. Meillä on erityinen tapa hoitaa hevosiamme auttamaan heitä kasvamaan terveinä. Harjoittelusta ja liikunnasta heidän antamiinsa syötteisiin. Jokaiselle hevoselle annetaan ansaitsemansa äärimmäinen hoito.

Intohimomme hevosiin ja kilpa-ajoon sai meidät tarjoamaan hevosillemme parasta hoitoa ja palveluja. Yhtenä ensiluokkaisista täysiverisistä hevostiloista tavoitteenamme on tarjota hevosille, ratsastajille ja kouluttajille ympäristö, jossa he voivat kehittää kumppanuuttaan ja luottamustaan. Haluamme varmistaa, että tarjoamme tarvittavat tilat hevosille.