Oriasema Windcape: Sparkle Sparkleluokanorilla

Oriasema Windcape: Sparkle Sparkle

Säpkeen Säpkeen Säpinä, viisivuotias täysiverinen hevonen, lepää kilpailusta ja keskittyy jalostukseen ensi kesänä. Orilla tiedetään olevan kaikkien aikojen paras voltin aika. Kasvattajat ovat innoissaan siitä, että Säpkeen Säpinä -taidot sisällytetään kasvatettaviin varsoihin. 

Säpkeen Säpinä on kesällä Oriasema Windcape -tilalla muiden kasvattajien tai tammanomistajien kanssa.

Orisasema Windcape on yksi ensiluokkaisista täysiverisistä kilpakatiloista, ja kasvatamme myös hevosia ja kasvatamme varsoja, jotka antavat heille kilpailijat. Tavoitteenamme on tarjota heille paikka kasvaa terveeksi ja onnelliseksi. 

Tilallamme on laaja, rehevä laidun laidun- ja ruokintahevosille sekä voimakkaat tuulet, jotka antavat raikkaimman ilman. Varmistamme, että tilallamme on kaikki tarvittavat tilat ja henkilöstö tammanomistajien auttamiseksi saamaan heidät Säpkeen Säpinä -alukselle.

Tilat

Kuten kaikki hevoskasvattajat ja kilpailijat tietävät, heidän on oltava levossa kilpailun jälkeen, ennen jalostuskauden alkamista. Oriasema Windcape -hotellissa on kuitenkin myös lato, joka on erityisesti suunniteltu sijoittamaan heidät keinovaloon talvella. 

Tämän avulla se huijaa heidän ruumiinsa pyöräilyyn aikaisemmin vuoden aikana. Meillä on myös omat talon klinikat suorittamaan peräsuolen ultraääni ja säännöllinen ultraääni. Näin omistajat luottavat siihen, että tammat ovat tiineitä.

Vaikka suurin osa kasvattajista päättää viedä tammansa kotiin omalla maatilallaan, meillä on myös tarpeeksi tilaa erilaisten tammien erottamiseen ja hoitamiseen. Tallimme ovat leveät ja mukavat levätä. Meillä on myös turvallisia aitauksia pitämään niitä laitumella ja välttämään loukkaantumisriski. 

Henkilökuntamme

Ymmärrämme, että useimmat omistajat haluavat parhaan hoidon tammoilleen ja tuovat oman henkilöstönsä. Voit kuitenkin olla varma, että meillä on sisäinen henkilöstö, joka auttaa mielellään ketään. Meillä on omat tammakäsittelijät, jotka auttavat omistajia parittelun aikana ja sen jälkeen. Eläinlääkäreillämme on myös valmius tarkistaa tamman ja varren kunto raskaana.

Meillä on myös muutama maatilakäsi, jotka huolehtivat mielellään tammistasi ikään kuin se olisi meidän oma. Annamme heille ruokaa herkullisimmalla ja terveellisimmällä, mineraaleja ja vitamiineja sisältävällä rehulla, jotta tamma ja varsa pysyvät vahvina. 

Kuitenkin on edelleen keskusteluja siitä, että Säpkeen Säpinä pääsee radalle ensin ennen parittelukautta. Tämä johtuu siitä, että talvi on silloin, kun orit ovat yleensä parhaimmillaan. 

Tietoja Oriasema Windcapeistä

Oriasema Windcape aloitettiin intohimomme hevosia ja kilpa-ajatusta ajatellen. Ymmärrämme hevosemme tarpeet. 

Asiantuntemuksemme avulla voimme tarjota heidän tarvitsemansa palvelut ja hoidon. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä tai lähettää meille sähköpostia verkossa, autamme mielellämme. Voit myös mennä maatilallemme katsomaan tilojamme ja tavata henkilökuntamme.